KÖNYVELÉS - ADÓTANÁCSADÁS: SZÁMVITELI, KÖNYVVITELI ÉS ADÓOPTIMALIZÁLÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Az eltérő gazdasági formáknak a jogszabályok más és más könyvvezetési kötelezettséget határoznak meg. A választott gazdasági formán túl a különböző adózási módok, és a vállalkozás vezetésének információs igénye is eltérő könyvvezetés szükségességét igényelheti. Irodánk ennek megfelelően végzi a külső, hatóságoknak szóló könyvelést és a belső könyvelés - számviteli feladatok ellátását, mely utóbbi alapján a vállalkozás vezetői megalapozott, jó döntéseket hozhatnak. Olyanokat, melyek segítségével elérhetik céljaikat és közelebb kerülhetnek álmaik beteljesüléséhez!

Ügyfeleink egyaránt kerülnek ki profitorientált és nonprofit szektorból, akik részére irodánk kettős könyvviteli - könyvelés szolgáltatást nyújt. A könyvelés során analitikus nyilvántartásokat alakítunk ki, melyek alapján főkönyvi könyvelést végzünk. Az így keletkezett gazdasági információk folyamatosan naprakészek, ezáltal mind az adóhatóságok, mind a belső érintettetek információigényét tökéletesen kielégítik, támogatják őket a vállalkozásukkal kapcsolatos döntések meghozatalában.
 

Könyvelés - Adótanácsadás:

Könyvelő irodánk munkatársai között regisztrált, adótanácsadásra jogosult személyek is megtalálhatóak, hiszen ma már minden vállalkozásnak mérettől függetlenül szüksége van segítségre a számára legoptimálisabb adózási forma megtalálásához, adózási döntések meghozatalához. Adótanácsadó munkatársaink feladata, hogy kizárólagosan könyvelésre, bérszámfejtésre szerződött ügyfeleinket segítsék a számukra legmegfelelőbb adóoptimalizáló módszerek megtalálásában, megértésében és eredményes alkalmazásában.
Fontos kiemelni, hogy az alkalmazott módszerek kizárólag a törvényi keretek betartásával kerülnek felhasználásra!

Irodánk minden ügyfele a szerződés megkötésével jogosulttá válik adótanácsadói szolgáltatásunk korlátlan igénybevételére és mivel adótanácsadó kollégáink is ismerik vállalkozását, így garantálható az eredmény!
 

Könyvelés - Könyvelői együttműködés:

Ön minden esetben egy ingyenes, személyes konzultáció keretein belül kerül kapcsolatba először könyvelő irodánkkal. Ez afféle ismerkedő beszélgetés, mely során az ügyféljelölt megismerheti mentalitásunkat és személyiségünket, illetve mi is megismerjük elképzeléseit és céljait, hogy hol és hogyan képzeli el saját magát és vállalkozását 3/5/10 év múlva.

Amennyiben e beszélgetés során kölcsönös szimpátia alakult ki, úgy ajánlatot teszünk vállalkozása könyvelésére és megtörténhet a szerződéskötés, amennyiben működő cégről van szó.

Induló vállalkozások esetén a bejegyzést követő lépés lehet a könyvelés szolgáltatási szerződés aláírása.

A könyvelés szogláltatási szerződés mindkét esetben átalány díjas és havi szolgáltatás csomagot takar! Mivel azonban nincs két egyforma vállalkozás, így nincs két egyforma igény sem, ezért könyvelő irodánk ügyfelei a számukra legmegfelelőbb könyvelés szolgáltatásunkat összesen 8 féle csomagból kiválasztva vehetik igénybe, de ha Ön nem talál köztük megfelelőt, akkor van lehetőség egyedi ajánlat kérésére is!*

A könyvelés szolgáltatási szerződés megkötését követően ügyfeleink szolgálatába állítjuk online könyvelői asszisztensünket, a Mirrort, melyen keresztül valós képet kaphat cége könyveléséről és gazdasági mutatóiról, dokumentum mintákat érhet el és HR ügyintézést is végezhet segítségével számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon platformtól függetlenül.

 

Könyvelés szolgáltatási csomagok - Tájékoztató az alap, „M” könyvelési csomag tartalmáról:

 • Mirror online könyvelői asszisztens használata
 • Főkönyvben könyveljük és analitikusan rögzítjük az átvett bizonylatokat
 • Jogszabályokban előírt nyilvántartásokat vezetjük
 • Tárgyi eszközök nyilvántartását vezetjük
 • ÁFA nyilvántartást vezetünk, mely alapján elkészítjük vállalkozása ÁFA-bevallását és az adóhatóság részére továbbítjuk
 • Export/Import fogalommal kapcsolatos bevallásokat is elkészítjük és az adóhatóság részére továbbítjuk
 • Bérszámfejtés díjmentesen az ügyvezető részére
 • Tájékoztatjuk bérjárulék és egyéb adófizetési kötelezettségeiről
 • Tájékoztatjuk vállalkozásának eredményéről, állapotáról
 • Adótanácsadói szolgáltatást nyújtunk
 • Mérleg fordulónapjára elvégezzük a könyvviteli zárlatot
 • Elkészítjük és beadjuk az iparűzési adó és a társasági adó bevallásokat
 • Elkészítjük és beadjuk az egyszerűsített éves vagy az éves beszámolót
 • Támogatjuk a könyvvizsgálat elvégzését
 • Honlapunkon és hírlevélben tájékoztatjuk az adózással kapcsolatos változásokról
 • Adófolyószámláját ellenőrzés alatt tartjuk és egyeztetjük a könyveléssel
 • KSH felé elvégezzük a szükséges adatszolgáltatást
 • Hatóságok előtt képviseljük vállalkozásátKönyvelés - Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Irodánk további könyveléssel kapcsolatos szolgáltatásai közé tartozik a költséghelyre és/vagy témaszámra elkülönített könyvelés, mely a belső könyvelés - számviteli információs igények kielégítését segíti, valamint helyszíni tanácsadással és anyagátvétel miatti kiszállással spórol az Ön idejével!
 

Alap havidíjunk – „M” könyvelés szolgáltatási csomag – minden esetben egy fő bérszámfejtését tartalmazza. Amennyiben vállalkozása több munkavállalót foglalkoztat, úgy természetesen lehetősége van a csomagot igény szerinti mennyiségű bérszámfejtéssel bővíteni. Minden nálunk számfejtett munkavállaló részére igény szerint vállaljuk a májusi SZJA-bevallás elkészítését!

Kisebb könyvelés szolgáltatási csomagjaink bérszámfejtés nélkül is elérhetőek!

Amennyiben könyvelés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését díjainkról itt tájékozódhat.
Könyelés szolgáltatásunkkal kapcsolatosan kérdése merült fel kérjük ide kattintson.

*Egyedi könyvelési ajánlat kérést nettó 40 millió forint éves árbevétel, vagy 10 főt meghaladó munkavállalói létszám felett javasolunk.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok